Wat kan ik doen

Wat kan ik voor je betekenen?

Belemmeringen die je tegen kunt komen zijn; (onbewuste) patronen die zich blijven herhalen vanuit je overlevingsmechanisme, moeite om te durven voelen, emoties weg eten of juist moeite met eten? Zijn er terugkerende lichamelijke klachten? Problemen in relaties? Ik vraag jou bereid te zijn de weg naar binnen te gaan om blokkades/obstakels te willen gaan leren her/erkennen, accepteren, ermee te verzoenen door liefdevolle aandacht voor het eigen levensproces. Dan is er weer balans tussen persoonlijkheid, ziel en geest. Je neemt en draagt daarmee verantwoordelijkheid voor je eigen proces en groei je in bewustzijn en heelheid van de ziel. Dan neem je Bewust je eigen plek in en kom je erachter dat je zelfbeeld verandert en niet je bewustzijn, dat IS. Je Bent afgestemd op jouw unieke trilling, kleur, klank, toon, schittering ofwel frequentie! Wil jij jouw unieke of wezenlijke Zelf vrijelijk uitdrukken in de wereld en je eigen melodie uitdragen? Wees dan bereid je open te stellen voor de innerlijke liefdeskracht en de spirituele dimensies in jou!

Deze innerlijke mystieke weg van het Universele 12-voudig Pad van Zelfrealisatie, heb ik doorlopen in de vierjarige opleiding tot Holistisch hulpverlener bij de stichting VSG, vorming spirituele genezerschap en in mei 2019 afgerond. Een holistisch hulpverlener is in staat om, innerlijk geleid vanuit zijn kern, zijn medemens van ziel tot ziel te begeleiden en zo de eenheid van Geest, ziel en persoonlijkheid op te laten lichten in het bewustzijn van de hulpvrager waardoor diens zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. Ieder mens met zijn of haar individuele unieke hulpvraag wil ik nabij zijn, dienstbaar aan het proces waar men doorheen gaat. Met als doel dat men kan leven vanuit het vrije Hart in volle potentie.

Je bezit Zelf de bouwstenen. Ik help je om deze Bewust te worden waardoor er een integratie tot stand komt en jij ze bewust kunt leren inzetten waardoor jij meester over je zelf kunt Zijn (transformatie). Je ware IK die in vrijheid bewust aanwezig is.

Hoe?

Door individueel gesprek: uitvragen van de hulpvraag om te kijken wat er in je bewust wil worden en wat nú wenselijk is. Ondersteund door

  • Ontspannings-visualisatie en meditatie begeleiding.
  • Energie/integratie/transformatiebehandeling.
  • Evt. meegeven van “thuis opdracht” waar jij verder mee op weg kan.
  • Via het kopje aanmelden. Geef in het open veld “bericht” in het kort jouw hulpvraag weer.