Over Mij

Mijn naam is Tanja

Mei 1971 geboren te Zeist. Ben ruim 20 jaar samen met Henny en hebben een zoon van 9 jaar. Ik groeide op bij een tweede moeder, een vader en 3 broers en een stiefbroer. Als meisje van 5 jaar wist ik dat ik “zuster” wilde worden. Ik deed als tiener/puber aan badminton ook in wedstrijd verband en toen dit stopte ben ik 2 tot 3 x per week gaan hardlopen (duurtraining) en vervolgens overgestapt naar sport in de bewegingskunst Tai Chi en Tai Chi Chuan .

In 1988 volgde ik de inserviceopleiding tot ziekenverzorging. Na 10 jaar fulltime ben ik parttime gaan werken. Daarnaast deed ik wekelijks aan aerobics en vanuit daar maakte ik de overstap naar dansexpressie wat ik 15 jaar gedaan hebt. Beweging en ademhaling hebben altijd een rol gespeeld.

Voltooide de vervolg en deelstudie tot oncologieverpleegkundige en ben totaal 29 jaar werkzaam geweest binnen de reguliere gezondheidszorg; (verpleeghuis, interne afd. van een streekziekenhuis, de thuiszorg, met dubbel gediagnosticeerde kinderen gewerkt en de laatste 15 jaar in de palliatieve terminale zorg in een hospice). Ik heb dit werk met hart en ziel gedaan en er veel innerlijke wijsheid mee opgedaan.

In ontmoetingscentrum Aglaja  www.aglaja.nl heb ik bij Diny van den Arend de cursussen; “wie ben ik, ontdek je kracht en sta in je kracht” gevolgd (2013).
Daarna ben ik met de opleiding gestart tot holistisch hulpverlener bij Stichting Vorming Spirituele Genezerschap en succesvol afgerond in mei 2019. 
De overstap gerealiseerd van verplegen naar het begeleiden van mensen via mijn praktijk “frequentie”.